CUM TE POT ACOMPANIA

Înainte să iei decizia dacă semnezi un contract de coaching, te invit să răspunzi la următoarele 2 întrebări:

  • Care este cea mai mare dorință/ provocare a ta în acest moment?
  • Care ar fi costul pentru tine dacă nu ai îndeplini/ rezolva acest lucru?

 

Perfomanța presupune antrenament, disciplină, perseverență, iar lucrul acesta este valabil și în coaching. Acest teren de antrenament este despre performanța ta.

Răspunsurile la întrebările anterioare sunt suficient de motivante pentru tine să mergi mai departe?

Transformă dorințele/ provocările tale într-un proiect cu sens pentru tine și echipa ta, iar eu te voi antrena în toate etapele procesului pentru ca tu să obții acele răspunsuri, competențe, resurse de care ai nevoie și să acționezi cu încredere în proiectele tale.

Coaching-ul este un proces creativ și provocator, menit să pună în valoare întregul tău potențial, personal și profesional.

Vrei să experimentezi o ședință de coaching? Te invit la un demo de 30′.  Pentru a beneficia de acest cadou te rog să programezi o sesiune online sau prin telefon.

COACHING
INDIVIDUAL

Simți că ai ajuns într-un moment de plafonare profesională și te întrebi ce decizii să iei în cariera ta? Ai un business și vrei să îl duci la următorul nivel de performanță, însă nu știi cum? Ai de luat o decizie importantă și ai nevoie de claritate? Indiferent care sunt întrebările pe care ți le pui acum, coaching-ul individual este o călătorie către tot ce este valoros în tine. Este acel moment în care te descoperi pas cu pas pentru ca, ulterior, să îți poți întinde larg aripile și să spui: eu pot.

REZERVA O SESIUNE

COACHING
DE ECHIPA

Există un EU în fiecare echipă, însă de cele mai multe ori performanța vine în urma unei munci colective. Imaginează-ți o formație în care fiecare muzician cântă impecabil și puși toți la un loc, în același timp, îți vine să îți acoperi urechile. În majoritatea companiilor se întamplă asta. Dacă vrei ca muzica pe care o cantă echipa ta să fie una care inspiră, care creează valoare, care atrage clienți, te invit să lucrăm împreună prin coaching de echipă. gina-matei.ro

REZERVA O SESIUNE