DESPRE MINE

Cu peste 15 ani experiență în Senior Sales Management în industria bancară, sunt pasionată de performanță prin învățare continuă și depășirea propriilor bariere.

Câteva informații despre activitatea mea profesională:

 • Lucrez de 15 ani cu afacerile din domeniul profesiilor liberale: am implementat și am dezvoltat prima  abordare de nișă din sistemul bancar românesc focusată pe segmentul medical și, ulterior, pe întreaga zonă a profesiilor liberale.
 • Acum 10 ani am văzut impactul coaching-ului în rezultatele mele profesionale, precum și ale echipei pe care o conduceam.
 • Din 2016 am început să îmi dezvoltat conștient abilitățile de coach și primul meu proiect a fost implementat la nivelul băncii. Lucrând cu echipe din diverse departamente,  am avut experiența unui coaching sistemic și am văzut rezultatele la nivelul întregii organizații.
 • Am antrenat/ antrenez leaderi, antreprenori, specialiști din arii diverse,  persoane fizice sau echipe din diferite companii precum:

În România: Banca Transilvania, Libra Internet Bank, Altex, BCR, OTP, BRD, Vodafone, Bitdefender, UiPath, Imedica, Ubisoft, Oracle, Pay’U, Secureworks, Honeywell, Telus, BRD Leasing, Garanti Leasing, Albis, B2 Kapital, Doehler, etc.

Internațional: Bridgestone, Bitpanda, Reisswolf, Vodafone, CIBC, etc.

 • Educație/ Acreditări
 • Coach acreditat (ACC), International Coach Federation
 • Individual, team and organizational diagnosis, Metasysteme Coaching
 • Executive Master of Business Administration (EMBA) – Asebuss & Kennesaw State University
 • International Trainer Certificate, People 1st international
DESCARCA CV-UL
 • Toate rezultatele mele profesionale sunt încununate de faptul că sunt mamă. Am 4 copii care mă învață să privesc lumea altfel decât o fac adulții, care îmi arată că succesul stă și în lucruri mărunte și că cel mai important “lucru” pe care îl poți oferi unui om este timpul tău.
 • Sunt coach. Este misiunea mea. Este felul meu de a fi care se regăsește în tot ceea ce fac. Este modul meu de a dărui oamenilor timpul de care au nevoie pentru a-și îndeplini obiectivele, oricât de ambițioase ar fi ele.

MISIUNE

De cand am inceput sa lucrez cu medicii, notarii, avocatii si alte profesii liberale mi-am dorit sa fac mai mult pentru a dezvolta companiile din aceste domenii.

Misiunea mea este sa te acompaniez in calatoria ta spre succes pentru ca tu sa iti indeplinesti obiectivele mult mai repede si mai frumos.

Iti propun un exercitiu de imaginatie:
Imagineaza-ti ca ai de facut o calatorie de 100km si singura posibilitate de deplasare sunt propriile tale picioare. Pornesti pe jos spre destinatie. Cu siguranta o sa ajungi, insa foarte obosit, poate chiar cu rani, deshidratat, fara niciun chef de a te mai bucura de destinatie sau, mai ales, de calatorie. Probabil ca te vei intreba cum de esti asa ghinionist si cum de ti se intampla tie asta.

Acum, imagineaza-ti ca eu sunt cu masina si tu alegi sa ma suni pentru a te insoti in aceasta calatorie. Ajungi mult mai repede la destinatie, te distrezi, te bucuri de calatorie, te pregatesti pentru destinatie, simti cu adevarat ca are sens calatoria pentru ca iti aduce bucurie.

SI VALORI

Libertatea

Am descoperit libertatea de a fi eu si mi-am dat seama ca aceasta libertate
vine “la pachet” cu o mare responsabilitate. Am regasit aceasta libertate asumata la clientii mei, profesii liberale, iar acest lucru ne ajuta sa creem valoare si sens in
profesia noastra.

Profesionalismul

De aproape 14 ani sustin financiar business-urile profesiilor liberale si pun la dispozitia clientilor intreaga mea expertiza. Acelasi tip de profesionalism si increderea in viziunea clientilor mei le translatez in a te acompania in “zborul” tau spre atingerea obiectivelor.

Autenticitatea

In tot parcursul meu profesional am vrut să fiu percepută exact asa cum sunt. Sunt om, mai si gresesc, mai si obosesc, insa in primul rand sunt condusa de responsabilitatea de a crea valoare in tot ceea ce fac.