DESPRE MINE

In ordine cronologica 🙂

  • Sunt fiica unor oameni minunati care m-au invatat sa fiu om, care mi-au aratat ca viata ne este data pentru a rade mult si a dormi putin;
  • Sunt sora mai mare pentru cel mai minunat frate. Ii sunt recunoascatoare pentru ca alaturi de el am invatat sa impart din ce am si cine sunt.
  • Indeplinesc visele profesiilor liberale care vor sa se dezvolte. Am pus bazele si coordonez prima divizie cu servicii bancare dedicata antreprenorilor din domeniul profesiilor liberale.
  • Am invatat enorm de la clientii si de la colegii mei si le multumesc pentru profesionistul care sunt azi!
  • Sunt sotie, iubita, partenera de viata si oricum vreti sa mai numiti relatia cu un barbat care este sufletul meu pereche…aceasta relatie este dincolo de cuvinte. Pur si simplu.
  • Sunt mama. Am 4 copii care ma invata sa privesc lumea altfel decat o fac adultii, care imi arata ca succesul sta si in lucruri marunte si ca cel mai important “lucru” pe care il poti oferi unui om este timpul tau.
  • Sunt coach. Este misiunea mea. Este felul meu de a fi care se regaseste in tot ceea ce fac. Este modul meu de a darui oamenilor timpul de care au nevoie pentru a-si indeplini obiectivele, oricat de ambitioase ar fi ele.
DESCARCA CV-UL
Coach profesionist

MISIUNE

De cand am inceput sa lucrez cu medicii, notarii, avocatii si alte profesii liberale mi-am dorit sa fac mai mult pentru a dezvolta companiile din aceste domenii.

Misiunea mea este sa te acompaniez in calatoria ta spre succes pentru ca tu sa iti indeplinesti obiectivele mult mai repede si mai frumos.

Iti propun un exercitiu de imaginatie:
Imagineaza-ti ca ai de facut o calatorie de 100km si singura posibilitate de deplasare sunt propriile tale picioare. Pornesti pe jos spre destinatie. Cu siguranta o sa ajungi, insa foarte obosit, poate chiar cu rani, deshidratat, fara niciun chef de a te mai bucura de destinatie sau, mai ales, de calatorie. Probabil ca te vei intreba cum de esti asa ghinionist si cum de ti se intampla tie asta.

Acum, imagineaza-ti ca eu sunt cu masina si tu alegi sa ma suni pentru a te insoti in aceasta calatorie. Ajungi mult mai repede la destinatie, te distrezi, te bucuri de calatorie, te pregatesti pentru destinatie, simti cu adevarat ca are sens calatoria pentru ca iti aduce bucurie.

SI VALORI

Libertatea

Am descoperit libertatea de a fi eu si mi-am dat seama ca aceasta libertate
vine “la pachet” cu o mare responsabilitate. Am regasit aceasta libertate asumata la clientii mei, profesii liberale, iar acest lucru ne ajuta sa creem valoare si sens in
profesia noastra.

Profesionalismul

De aproape 14 ani sustin financiar business-urile profesiilor liberale si pun la dispozitia clientilor intreaga mea expertiza. Acelasi tip de profesionalism si increderea in viziunea clientilor mei le translatez in a te acompania in “zborul” tau spre atingerea obiectivelor.

Autenticitatea

In tot parcursul meu profesional am vrut să fiu percepută exact asa cum sunt. Sunt om, mai si gresesc, mai si obosesc, insa in primul rand sunt condusa de responsabilitatea de a crea valoare in tot ceea ce fac.