Secretul succesului in business

Secretul succesului in business

Tu ai suficiente ore intr-o zi ca sa iti termini sarcinile?

Sunt intrebata frecvent cum reusesc sa ma descurc cu 4 copii scolari, cu o pozitie de Director de Vanzari in care coordonez o echipa de apx 60 oameni si cu vocatia de a fi coach – mai nou dusa in zona de antreprenoriat.

Sincer, nici eu nu stiu care este secretul. De fapt, nu stiu daca exista un secret. Intotdeauna am facut lucrurile cu pasiune si mi-am gasit sensul in ceea ce fac. Am avut si am momente in care ma intreb incotro este drumul, insa acestea sunt unele dintre cele mai frumoase perioade…sunt acele clipe in care imi creez viitorul, fiind constienta de responsabilitatea pe care o am fata de mine, fata de familie, fata de echipa, fata de clienti. Prin aceasta responsabilitate am libertatea sa fac ceea ce imi place, iar bucuria pe care o traiesc imi da energie sa fac ceea ce imi propun.

Un alt aspect este focusul. Programul meu este, in mare parte, organizat cu cateva zile inainte. Acest lucru ma ajuta sa fac cat mai multe lucruri intr-o zi. Am invatat cat de importante sunt resursele pe care le avem, iar timpul este resursa pe care ma bazez cel mai mult. Asadar, in fiecare zi vreau sa il folosesc cat mai eficient.
Intalnesc antreprenori care au o gramada de idei foarte bune, insa din lipsa unui focus, acestea ajung sa fie puse „la gunoi”. In vremurile noastre, cand ideile sunt cam peste tot, cred ca succesul se masoara mai degraba in focusul pe care il ai. Cu cat reusesti sa fii mai atent si mai concentrat la obiectivele tale, cu atat cresc sansele de a le implementa.

In sedintele de coaching, acompaniez oameni, individual sau in echipa, sa isi concentreze resursele spre atingerea obiectivelor si sa descopere deprinderi noi pentru a avea succes. In momentul in care clientul devine constient de valoarea timpului sau, imi dau seama ca este pregatit sa faca un pas important in dezvoltarea sa.

Tu ai suficient timp sa faci lucrurile care sunt importante pentru tine?

Share

Nu sunt comentarii - fii primul care comenteaza!

    Lasă un răspuns